0764 348 765 sau 0755 617 000 office@asmagic.ro
Asociație

În spatele echipei se află Asociația AS Magic Potography, ce a apărut din dorința de a îmbina utilul cu plăcutul și de a însenina chipurile celor care nu își permit să zâmbească prea des.

Zâmbetul este gratuit. Cu toate acestea, împovărați de greutățile vieții, unii oameni au uitat să se bucure, să viseze. Împreună, vrem să le redăm speranța de a trăi, să le facem viața mai bună. Folosindu-se de pasiunea echipei pentru fotografie și pentru organizarea de evenimente memorabile, Asociația își propune îmbunătățirea condițiilor de viață pentru persoanele care sunt în situația de a-și reduce sau pierde capacitatea de a avea un trai zilnic decent. Dorința fondatorului este aceea de a deveni un exemplu de bune practici în domeniul economiei sociale, prin intermediul acțiunilor derulate în beneficiul și pentru creșterea calității vieții persoanelor vulnerabile, promovarea incluziunii sociale, a egalității de șanse și nondiscriminării. Așadar, optând pentru serviciile oferite de Asociația AS Magic Potography poți contribui nu doar la crearea evenimentului tău memorabil, ci și la bunăstarea unei persoane defavorizate. Eu POT să ajut. Tu vrei?

! Dacă știi o astfel de persoană, copil sau bătrân aflat în situație disperată (zona Teleorman și împrejurimi), scrie-ne și vom încerca să îl includem în programul nostru de misiuni sociale, organizat în preajma sărbătorilor. Pentru asta, însă, avem nevoie să dai un share acestei postări și să dai tag la 5 persoane care crezi că știu la rândul lor o astfel de persoană și s-ar putea implica în acest proiect.

Echipă evenimente

Suntem o echipă tânără, entuziastă, dornică de distracție și petreceri memorabile. Cunoaștem exact ce înseamnă să organizezi un eveniment, cât timp și atenție trebuie acordate fiecărui detaliu pentru ca totul să iasă ca la carte, dar și cât stres se află în spatele tuturor pregătirilor. Așa că, dacă ai orice fel de întrebare, nu ezita să ne scrii sau sună direct! Cu toții suntem sociabili, așa că putem sta la povești despre petrecerea ta și fanteziile pe care le ai. Lasă rușinea deoparte și întreabă-ne chiar acum. Nu te vom minți că deținem toate răspunsurile sau vreo rețetă magică pentru evenimente de poveste. Dar avem atât de multă dorință ca totul să iasă bine, precum și experiență și pasiune pentru ceea ce facem, încât garantăm că nu vom da greș!

De ce noi?

–          Pentru că iubim să facem poze. Oriunde. Oricând. Cu orice dispozitiv, fie el telefon, aparat profesionist sau oglindă foto. Important este să Făurim Amintiri.

–          Pentru că nu te vom lăsa să apari în poze încheiat strâmb la sacou sau cu coafura desfăcută și îți vom sugera întotdeauna poziția care te avantajează cel mai bine! Imaginile salvate azi îți vor vorbi în fiecare zi despre ziua ta minunată.

–          Pentru că ne place să fim în mijlocul petrecerilor bine organizate. Suntem sociabili, îți vom întreține invitații și vom acorda asistență pe toată durata pentru care suntem solicitați!

–          Suntem veseli din fire și nu vom lăsa oamenii să fie triști la petrecerea ta! Garantat îi vom scoate din starea de amorțeală și îi vom “transforma”. Vom veni încărcați cu recuzită pe măsură, așa că pregătiți-vă pentru o zi memorabilă!

–          Deținem aparatură performantă, prin urmare oferim nu doar seriozitate, ci și calitate. Iar dacă vrei să împărtășești momentul cu prietenii, totul e la un click distanță. Oglinda are opțiunea de share pe Facebook sau e-mail. În plus, avem și alte surprize plăcute pentru tine.

–          Oamenii din echipa noastră sunt pasionați de ceea ce fac și se documentează în permanență despre ultimele tendințe în domeniu, așa că poți solicita cu încredere oricare dintre serviciile pe care le punem la dispoziție: oglindă foto super performantă (cu fundal gratuit, recuzită bogată, grafică personalizată, guestbook, printuri și benzi magnetice nelimitate), fum vertical și fum greu.

×